Bulizzunk együtt az ország legnagyobb sportolóknak és barátaiknak szóló bulijában a Kézilabdások Éjszakáján! 

 

output_mxzpgh

 

Büszkén mutatjuk be Nektek a Kézilabdások Éjszakája kezdő csapatát.

 

 

65053_494439843950326_1191656266_n 303348_425221664205478_1298216415_n

 

DJ Mikler

Dj Mikler, azaz Mikler Roland a Magyar kézilabda válogatott első számú kapusa, olimpiai 4. helyezett, többszörös Európa és Világbajnoki résztvevő, világválogatott. A Kézilabdások Éjszakája kezdetétől fogva részese a We Love Handball csapatának és bizonyítja, hogy nem csak a kapuban, de a lemezjátszók mögött is az ország legjobbjai között van. Roli szinte az egész estét végig fogja játszani “csapattársaival” b2b szettek erejéig.

img_5229

 DJ LAUER

Napjaink egyik legnépszerűbb és legelismertebb hazai lemezlovasa Dj Lauer, azaz Lauer Krisztián. A Music Fm, Music Killers műsorának állandó lemezlovasaként nap mint nap az ország leghallgatottabb, fiataloknak szóló rádiójában zenél. Állandó vendégei hazánk legnagyobb és legnépszerűbb klubjainak. Idén először fog fellépni a Kézilabdások Éjszakáján, melyet már nagyon vár, hiszen folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai sportolók sikereit. Mikler Rolanddal egy közös b2b szettel fogják még emlékezetessé tenni az éjszakánkat. Dj Lauer biztosan nem fog csalódást okoznia a We Love Handball résztvevőinek.

img_5013

Dj Danee

Dj Danee, azaz Forrai Dániel többszörös utánpótlás válogatott kézilabdás, és jelenleg is aktív játékos Ausztriában. A Dj szakmát pár éve kezdte el, elsőként hobbiként, azonban mára a Nyugat-Magyarországi régió feltörekvő DJ tehetségei között tartják számon és a környék meghatározó klubjainak állandó házigazdája. Danee egyébként több évig volt Mikler Roland csapattársa a pályán, így biztosak vagyunk abban ,hogy a lemezjátszók mögött is jól megfogják magukat érteni egy b2b szettben.

DJ Dominique

5

 

DR. BRS

1

 

Senior Grande

2

 

TOP