ATTACK Kézilabdás Unisex Edzőpóló (zöld)

Cikkszám: WLH-280-ATTACK-U-G Kategóriák: ,

A We Love Handball GLADIATORS Kollekció ATTACK mintájú unisex edzőpólója zöld alapon fekete mintával több méretben!

5990 Ft

Törlés

Tesszük, amire kiképeztek, amire neveltek, amire születtünk… HANDBALL GLADIATORS 

Megérkezett a We Love Handball legújabb kollekciója, állj csatasorba és viseld büszkén! Egyetlen áthatolhatatlan egységként harcolunk, ez az erőnk titka! WE LOVE HANDBALL

A We Love Handball új edző pólói 100% poliészterből készültek Cool Wear szövet technológiával rendelkeznek, amely a viselőjének folyamatos szellőzést és izzadás elvezetést biztosítanak a legkeményebb kézilabdás edzések alatt is. We Love Handball edzőpólók elérhetőek unisex, női és a gyerekek kivitelben. Viseld büszkéne a We Love Handball új fejlesztésű pólóit az edzések közben is.

A Kézilabda ma Magyarország egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sportja. A több tíz ezer igazolt játékos a különböző bajnokságokban és kupa küzdelmekben méri össze erejét teremben és strandkézilabda pályákon egyaránt.

A We Love Handball magyar márka is ebből a kezdeményezésből indult el. A Kézilabdások Éjszakája egy fantasztikus és színvonalas rendezvény, melynek támogatására megalakult a We Love Handball márkanév, mely a minden évben megrendezésre kerülő Kézilabdások Éjszakájára emlékeztető pólókat készít különböző színekben, kreatív mintákkal, férfi és női változatokban egyaránt.

A We Love Handball márka kiváló minőségű pólókat, pulóvereket, sapkákat, kiegészítőket gyárt minden kézilabdásnak és kézilabda szerető embernek. Szeretnénk, ha a Kézilabdások büszkén viselnék divattermékeinket és büszkék lennének sportágukra, mely nem csak egy “sportág”, hanem egy család részesévé teszi Őket. We Love Handball

További információk

Méret

XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL

Mérettáblázat

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “ATTACK Kézilabdás Unisex Edzőpóló (zöld)”

*